تاریخ : چهارشنبه 7 شهريور 1403

اطلاعیه در خصوص تطبیق واحد

لزوم انجام تطبیق واحد به صورت ترم به ترم

قابل توجه دانشجویان عزیز مهندسی مواد
لطفا برای پیشگیری از مشکلات بعدی در زمان تسویه حساب به موارد زیر توجه فرمایید:

۱- کلیه دانشجویانی که درسی را با سایر گروه‌ها اخذ کرده‌اند (در ترم‌های عادی یا ترم تابستان) لازم است که بعد از پاس کردن درس برای انطباق کد درس و تعداد واحد درسی با سیلابس مهندسی مواد، تطبیق واحد انجام دهند.

۲- دانشجویانی که میهمان تکدرس در سایر دانشگاه‌ها اخذ می‌کنند حتما باید پیگیر ارسال نمرات خود به دانشگاه بناب باشند و پس از دریافت نمره توسط دانشگاه لازم است که با مراجعه به مدیر گروه و پر کردن فرم تطبیق واحد، نمرات خود را در کارنامه تحصیلی دانشگاه بناب ثبت کنند. حتی برای دروس مردود شده هم این کار لازم است.

۳- دانشجویان میهمان ترمی هم باید به صورت ترم به ترم نمرات خود را در سیستم سما ثبت کنند. بنابراین این دسته از دانشجویان هم لازم است که پیگیر ارسال نمرات خود از دانشگاه مربوطه به دانشگاه بناب باشند و تطبیق واحد را در زمان مقرر انجام دهند.